Rengasasennus

Nopea ja luotettava
rengasasennus Haminassa

CR-Renkaat Oy myy, asentaa ja korjaa renkaat vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Myymme luotettujen merkkien rengassarjoja – asennuksella tai ilman. Liikkeemme palvelee yksityisautoilijoita ja yritysasiakkaita Haminassa. Rehdin palvelun lisäksi hinnoittelumme on reilua ja läpinäkyvää.

Rengashotellimme toimii samoissa tiloissa, joten hoidamme vaivattomasti renkaiden säilytyksen, rengasasennukset, vanteiden uusimisen ja korjaustyöt samassa paikassa. Meillä on pitkä kokemus autoista ja autoilusta, ja missiomme on turvata kaikkien autoilijoiden turvallisuus liikenteessä. Asiantunteva henkilökuntamme on apunasi ja vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Renkaiden kausivaihdon lähestyessä tai päivittäessäsi renkaita uusiin ota yhteyttä meihin!

Varaa aika renkaanvaihtoon!

Valikoimamme
kattaa kärkimerkkien
renkaat

Valikoimamme pitää sisällään kärkimerkkien rengassarjat monenmallisiin autoihin. Myymme kesärenkaat, talvirenkaat ja kitkarenkaat valintasi mukaan. Meiltä saat muun muassa RoadX, Michelin, Kumho, ja Good Year-renkaat. Rengashotellimme huolehtii renkaittesi kausisäilytyksestä.

Pyydä tarjous

Rehti, jämpti ja sanansa mittainen rengasliike Haminassa

Meiltä saat aina ystävällistä palvelua reippaalla otteella. Olemme joustava, asiakaspalveluun asennoitunut rengasliike, missä rengasasennus eli niin sanottu kumien vaihto on miellyttävä kokemus. Tarjoamme monipuoliset rengaspalvelut vuosien kokemuksella. Juuremme ulottuvat vuonna 1945 perustettuun perheyritykseen, ja palvelemme asiakkaita jo kolmannessa polvessa. Asennamme ja korjaamme autonrenkaat ammattitaidolla. Rengashotelli huolehtii renkaiden kausisäilytyksestä.

Yrityksemme on Autorengasliitto ry:n, Suomen Yrittäjät ry:n ja Suomen Rengaskierrätys Oy:n jäsen. Olemme siis luotettava toimija, jonka sisäiset asiat ovat kunnossa. Pidämme omat asiamme järjestyksessä ja haluamme pitää huolen myös ympäristöstämme. Kierrätys on päivän sana myös autonrenkaissa, ja pidämme ekologisuutta kaiken toimintamme lähtökohtana.

Laadukkailla vanteilla viimeistelet autosi ilmeen

CR-Renkaat Oy tarjoaa laajan valikoiman erilaisia vanteita. Haminan liikkeestämme saat kaikki Rautamon valikoimaan kuuluvat alumiinivanteet.

Edustamiamme tunnettuja vannemerkkejä ovat muun muassa: